0319636

Terapia durerii

Clinica Exmed Malcoci

Clinica si Laborator de analize medicale

Terapia SCRAMBLER

Managementul durerii cronice severe

AMELIORAM CALITATEA VIETII PRIN MANAGEMENTUL DURERII

Consultatie specializata

Consultatie specializata

Accesati consultatii:
- Neurologie
- Terapia durerii
- EMG

Afla mai multe

Terapia Scrambler

Terapia Scrambler

Terapia SCRAMBLER este o solutie avansata tehnologic pentru managementul durerii cronice severe, refractare la metodelele conventionale de tratament.

Afla mai multe

Consultatii neurologie

Consultatii neurologie

O consultatie de neurologie reprezinta primul pas in diagnosticarea afectiunilor sistemului nervos central si periferic. In cadrul unui consult neurologic, medicul specialist realizeaza un examen clinic al pacientului, pentru a putea identifica afectiunea de care acesta sufera.

Afla mai multe

Certificari Medicale

Clinica medicala - certificata ISO 9001 si in curs de acreditare ANMCS

Cu o experienta de peste 20 de ani in managementul sindroamelor dureroase cronice refractare la terapia conventionala, Centrul Neuro Pain vine in ajutorul pacientilor cu acuze dureroase complexe, de durata, dar și a celor acute, care afecteaza calitatea vietii pacientului.

Tratam  durerea cu componenta predominent neuropatica, adica acea componenta care ii da caracterul de severitate si persistenta in timp si care, din pacate, de cele mai multe ori ramane nediagnosticata si netratata adecvat si aceasta se traduce prin alterarea semnificativa a calitatii vietii pacientului afectat.

Centrul Neuro Pain beneficiezi de consultatii în vederea stabilirii diagnosticului facute de medici din specialitati diverse (neurologie,  terapia durerii, alte specialitati), investigatii necesare stabilirii diagnosticului (ecografie , electromiogramă, viteze de conducere nervoasa) si tratament prinr-o metoda revolutionara de neuromodulare noninvazivă: terapia scrambler cu dispozitivul MC5A .

Reunim in cadrul echipei specialisti cu experienta in terapia durerii, neurologi, tocmai pentru ca ne adresam (dar nu exclusiv) durerii neuropatice si specialisti in terapia durerii, deoarece durerea viscerala, in special cea abdominala, are o componenta importanta neuropatica, ce impune o abordare in echipa multidisciplinara pentru a oferi maximum de sanse de ameliorare si chiar remisiune fiecarui pacient in parte.

Echipa de medici

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile si ofertele Clinicii Exmed Malcoci