0319636

Medicina interna si Gastroenterologie

Clinica Exmed Malcoci

Clinica si Laborator de analize medicale

Ecografie abdominala

Specialități & Departamente

Medicina internă

Medicina internă

Medicina internă este ramura medicala care are în prim plan prevenția, diagnosticarea și tratarea persoanelor cu boli complexe, integrând noțiuni din numeroase alte specialități medicale.

Preturi si sevicii

Ecografie abdominala

Ecografie abdominala

Reprezinta o investigație imagistică folosită atât ca metodă de screening, pentru evaluarea stării de sănătate și a funcționalității organelor abdominale, dar și ca metodă de diagnostic pentru afecțiunile abdominale.

Preturi si servicii

Gastroenterologie

Gastroenterologie

Gastroenterologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu diagnosticul si tratamentul bolilor tubului digestiv și ale glandelor anexe – ficatul și pancreasul. Organele vizate sunt: esofagul, stomacul, duodenul, intestinul subțire, colonul, ficatul, vezica biliară și pancreasul.

Preturi si servicii

Medicina internă si Gastroenterologia

Clinica medicala - certificata ISO 9001 si in curs de acreditare ANMCS

Vino la o consultație medicii nostri specializati in Medicina Interna / Gastroenterologie

În ce constă consultația de Medicină Internă?

Medicul internist face o evaluare a sănătății întregului organism. Poate verifica sănătatea inimii (tensiunea arterială, puls, depistarea unor aritmii, etc), circulația sângelui, funcționarea plămânilor , sănătatea ficatului și a restului organelor interne precum și aspectul pielii.

În urma evaluării, medicul poate recomanda de analize medicale în funcție de afecțiunile sau predispozițiile specifice ale fiecărui pacient.

În ce constă consultația Gastroenterologica?

Consta in anamneza, analiza investigatiilor medicale anterioare, examenul clinic , investigatii imagistice (ecografie abdominala), recomandare de analize suplimentare (examen CT sau IRMde  abdomen si Pelvis, endoscopie  iar concluziile evaluarii medicale sunt mentionate in raportul medical si recomandarile de tratament.

ECOGRAFIA ABDOMINALĂ

Ecografia abdominala este o investigatie imagistica bazata pe ultrasunete prin care se pot examina organele, vasele si tesuturile intra-abdominale. Ecografia abdominala este o metoda rapida de diagnostic, neiradianta, care se poate repeta ori de cate ori este nevoie si nu este dureroasa.

Pentru o vizualizare optima, ecografia abdominala se realizeaza in conditii de repaus alimentar de 4-5 ore si cu vezica urinara plina. In timpul investigatiei pacientul sta de obicei intins pe patul de consultatie cu fata in sus si cu abdomenul dezgolit.

 

 

 

 

Echipa de medici

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile si ofertele Clinicii Exmed Malcoci